Sudedamosios dalys
200 ml plakamosios grietinėlės
2 šaukštai nesmulkintų anyžių sėklų
200 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
200 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus DEMERARA
Gaminimo eiga
Grietinėlę ir anyžių sėklas supilkite į prikaistuvį, uždenkite ir virinkite 10 minučių. Išsijokite anyžių sėklas. Supilkite šviesųjį cukraus sirupą ir cukranendrių cukrų, pakaitinkite maždaug 20 minučių, patikrinkite mišinio tirštumą (pilną šaukštą mišinio įdėkite į šalto vandens stiklinę) arba išmatuokite temperatūrą (120–125 °C). Supilkite į maždaug 12 cm pločio ir 20 cm ilgio formą. Palikite sustingti. Supjaustykite gabalėliais ir suvyniokite į popierių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.