Sudedamosios dalys
400 ml kvietinių miltų
200 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
2 valgomieji šaukštai likerio „Cointreau“ arba „Grand Marnier“
susmulkinta apelsino žievelė
2 valgomieji šaukštai sviesto ar margarino
2 kiaušiniai
200 g luptų migdolų
Gaminimo eiga
Visas sausas sudedamąsias dalis sudėkite į dubenį. Įmaišykite likerį, apelsino žievelę, riebalus ir kiaušinius, išminkykite tešlą. Įdėkite migdolus. Tešlą sudėkite į plastiko maišelį ir padėkite į šaldytuvą mažiausia 30-čiai minučių.
Tešlą padalykite į dvi dalis, suformuokite maždaug 3 cm skersmens volelius ir padėkite ant miltais pabarstytos skardos. Uždenkite kepimo popieriumi. Kepkite 175 °C orkaitėje apie 12 minučių. Tada supjaustykite maždaug pusantro centimetro pločio gabaliukais. Vėl padėkite ant skardos ir uždenkite kepimo popieriumi. Kepkite dar maždaug 10 minučių. Palikite atvėsti ant grotelių. Laikykite sausoje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.