Sudedamosios dalys
100 g sviesto (kambario temperatūros)
250 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštelis vanilinio cukraus
100 ml neutralaus skonio aliejaus
1 nubrauktas šaukštelis kepimo miltelių
240 g miltų
1 citrinos tarkuota žievelė
3 šaukšteliai aguonų sėklų
Gaminimo eiga
1. Sviestą sumaišykite su cukrumi „Panevėžio Plius“ ir vaniliniu cukrumi. Pamažu supilkite aliejų.
2. Kepimo miltelius sumaišykite su žiupsneliu miltų ir įmaišykite į likusį mišinį. Suberkite likusius miltus ir minkykite, kol tešloje neliks gumulėlių.
3. Suberkite tarkuotas citrinų žieveles ir aguonų sėklas. Gerai išmaišykite.
4. Tešlą padalykite į dvi dalis ir iškočiokite dvi juostas. Juostas supjaustykite į 50 dalių, kiekvieną jų susukite į mažytę bandelę. Bandeles sudėkite ant kepimo popieriaus. Rankomis bandeles suplokite.
5. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje 20 minučių 150 °C temperatūroje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.