Sudedamosios dalys
30 g migdolų
30 g lazdynų riešutų
75 g saulėgrąžų sėklų
175 g avižinių dribsnių
120 g avižinių arba rugių dribsnių
80 g moliūgų sėklų
60 g linų sėmenų
100 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml rapsų aliejaus
150 ml vandens
40 g kokosų drožlių
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
Į smulkintuvą sudėkite migdolus, lazdynų riešutus ir saulėgrąžų sėklas. Smulkinkite kelias sekundes. Tada ant kepimo skardos supilkite visus sausus produktus, išskyrus kokosų drožles (jas sudėsite vėliau). Supilkite šviesųjį sirupą, aliejų ir vandenį. Gerai išmaišykite.
Kepkite apatinėje orkaitės dalyje maždaug 20 min. Per tą laiką masę pamaišykite bent 3 kartus.
Dribsnius išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Sudėkite kokosų drožles ir išmaišykite. Laikykite stikliniame dubenyje su dangteliu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.