Sudedamosios dalys
1 citrina
2 žaliosios citrinos
2 nektarinai
ledo
200 ml šviežių aviečių
100 ml šviežių gervuogių
200 ml braškių
2 l vaisių skonio gazuoto gėrimo
100 ml braškių arba aviečių sirupo
Braškių arba aviečių sirupui
500 g braškių arba aviečių
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
50 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
Gaminimo eiga
Pradėkite nuo braškių (aviečių) sirupo: braškes (avietes) su cukrumi kaitinkite iki užvirimo, tada dar pavirkite 5–10 min. Nukoškite per smulkų koštuvą. Sumaišykite su auksaspalviu sirupu. Supilstykite į sterilizuotus butelius. Laikykite vėsioje vietoje.
Pradėkite ruošti punšą: skiltelėmis supjaustykite citriną, žaliąsias citrinas ir nektarinus. Į dubenį sudėkite ledą, vaisius ir uogas. Viską užpilkite vaisiniu gazuotu gėrimu ir braškių (aviečių) sirupu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.