Sudedamosios dalys
Sirupo receptas
150 g braškių
300 ml balzaminio acto arba raudonojo vyno acto
270 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
Gaminimo eiga
Nuplaukite ir supjaustykite braškes. Sudėkite į švarų sandariai uždaromą stiklainėlį.
Actą pakaitinkite prikaistuvyje. Neleiskite užvirti. Pakaitintu actu užpilkite braškes. Indą sandariai uždarykite. Palaikykite šaldytuve ne trumpiau kaip 2 dienas.
Actą porą kartų perkoškite per smulkų sietelį, kad skystis būtų visiškai skaidrus. Tada užvirkite su nerafinuotu cukranendrių cukrumi. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Supilkite į švarų stiklainėlį. Sandariai uždarykite. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.