Sudedamosios dalys
200 g sviesto arba margarino
175 ml „Dansukker” cukraus „Panevėžio Plius“
350 ml miltų
1 šaukštas vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
100 g lazdynų riešutų
Gaminimo eiga
Sviestą arba margariną iki purumo išsukite su abiejų rūšių cukrumi. Sumaišytus riešutus, miltus ir kepimo miltelius atsargiai įmaišykite į plakinį. Iš tešlos suformuokite 20 rutuliukų ir išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotų kepimo padėklų toliau vienas nuo kito. Kepkite apie 10 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.