Sudedamosios dalys
450 ml miltų
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
200 g sviesto arba margarino
40 migdolų be odelės
Juodų ir arba raudonų maistinių dažų
Gaminimo eiga
Iš miltų, cukraus ir margarino sumaišykite tešlą ir pastatykite 30 minučių į šaldytuvą.
Nuplikykite migdolus ir nulupkite odelę. Pasidėkite tešlą ant minkymo lentos ir padalinkite į du gabalus. Padalinkite kiekvieną gabalą į 20 mažesnių gabaliukų ir iškočiokite iš jų pirštus. Ant kiekvieno „piršto” įspauskite po vieną migdolą.
Kepkite 175° karščio orkaitėje apie 10 minučių. Palikite ant grotelių atvėsti.
Maistiniais dažais nudažykite piršto galiuką raudonai, o migdolus juodai arba raudonai.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.