Sudedamosios dalys
175 g rudojo Demerara cukraus
4 kiaušiniai
400 ml kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
250 g razinų
3 valgomieji šaukštai šviežiai spaustų citrinų sulčių, romo arba konjako
Gaminimo eiga
Maistinius riebalus ir cukrų sumaišykite taip, kad gauta masė būtų balta ir puri. Maišyti geriausia elektriniu maišytuvu. Stipriai maišydami įmuškite kiaušinius (po vieną).
Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir suberkite į anksčiau gautą masę. Supilkite skystį.
Kepimo folija išklokite pailgą 2 l talpos formelę. Folija palikite išsikišusią virš kraštų. Supilkite tešlą į formelę.
Maždaug 50 min. nustatę 175° temperatūrą kepkite ant grotelių apatinėje orkaitės dalyje. Patikrinkite, ar pyrago vidurys yra sausas. Prieš išimdami pyragą iš formelės, leiskite jam ataušti. Į foliją suvyniotą pyragą laikykite šaldytuve. Prieš supjaustydami plonomis riekelėmis, leiskite jam pora dienų pastovėti.
Šį pyragą galima šaldyti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.