Sudedamosios dalys
300 g pasirinktos rūšies uogų
3 citrinų arba 4 žaliųjų citrinų (ekologiškų) žievelės
1/2 puodelio melisų, mėtų, bazilikų arba kiškiakopūsčių
340–425 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 50 °C temperatūros.
Uogas (didesnes supjaustykite) sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Palaikykite orkaitėje ne trumpiau kaip 5 valandas. Išjunkite orkaitę ir uogas joje palikite per naktį.
Uogas susmulkinkite ir sumaišykite su cukrumi.
Jeigu nusprendėte naudoti citrinų žieveles arba prieskonius: žieveles sutarkuokite, prieskonius susmulkinkite, kartu su cukrumi sudėkite į grūstuvę ir sutraiškykite.
Naudojimo laikas: maždaug po savaitės cukrus sukietės, tačiau jį galite sutrupinti pirštais arba grūstuvėje. Supilkite į gerai išplautą, sausą, tvirtai užsukamą stiklainį.
Patarimas! Skoniniu cukrumi galite puošti tortus ir kitus desertus.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.