Sudedamosios dalys
Pyragas
150 g sviesto
150 g juodojo šokolado
2 kiaušiniai
110 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
85 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 apelsino žievelė
30 ml šviežių apelsinų sulčių
120 g miltų
1 g druskos
Papuošimas
2 apelsinai
Sūdytų pistacijų
Gaminimo eiga
1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C.
2. Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir suberkite šokolado gabalėlius. Maišykite, kol masė taps tolygi. Atidėkite į šalį.
3. Kiaušinius gerai išplakite su abiejų rūšių cukrumi. Supilkite sviestinį mišinį ir apelsinų sultis, suberkite apelsino žievelę.
4. Dubenyje sumaišykite miltus ir druską, per sietelį įsijokite į mišinį ir išmaišykite. Supilkite į riebalais išteptą pailgą, maždaug 22–24 cm ilgio kepimo indą ir kepkite maždaug 20 min. Viduje tešla turėtų likti skystoka. Palikite visiškai atvėsti.
5. Apelsinus nulupkite ir padalykite skiltelėmis. Pyragą pabarstykite apelsino skiltelėmis ir smulkintomis pistacijomis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.