Sudedamosios dalys
200 ml cukraus „Dansukker“
350 ml sijotų miltų
1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių
žiupsnelis druskos
2 valg. šaukšt. vanilinio cukraus „Dansukker“
2–3 valg. šaukšt. kakavos miltelių
2 kiaušiniai
50 ml rapsų aliejaus
Glaistui
Cukraus milteliai „Dansukker“
Gaminimo eiga
Visas sausas sudedamąsias dalis sudėkite į dubenį. Įmaišykite aliejų ir kiaušinius ir suformuokite tešlą. Tešlą sudėkite į plastikinį maišelį ir vienai valandai padėkite į šaldytuvą. Suformuokite iš tešlos 35 kamuoliukus. Apvoliokite juos cukraus milteliuose ir sudėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite vidurinėje orkaitės lentynėlėje 150 °C temperatūroje apie 10 minutes. Palikite atvėsti ant grotelių. Laikykite sausame sandariame inde.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.