Sudedamosios dalys
500 g mėgstamų uogų (šaldytų) arba 200 g grynų sulčių
190 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
50 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml vandens
Aliejaus formelėms ištepti
„Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“ saldainiams apvolioti
Gaminimo eiga
Prikaistuvyje ant mažos ugnies atšildykite uogas. Maišydami pavirkite, kol suskystės, tada perkoškite per smulkų sietelį.
200 g uogų sudėkite į švarų prikaistuvį. Suberkite cukrų uogienėms, supilkite sirupą ir vandenį. Kaitinkite ant mažos ugnies, kol pasieks 120 °C.
Silikonines ledukų arba saldainių formeles ištepkite aliejumi ir supilkite mišinį. 24 valandoms palikite sustingti kambario temperatūroje.
Cukruje pavolioti saldainiai nesulips. Laikykite sandariame inde sausoje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.