Sudedamosios dalys
200 g saldžių migdolų
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
100 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 kiaušinio baltymas
Gaminimo eiga
Apiplikykite ir nulupkite migdolus. Inde sumaišykite cukraus miltelius ir cukranendrių cukrų. Į kitą indą sudėkite kiaušinių baltymą ir šiek tiek paplakite juos mentele. Pamirkykite migdolus į kiaušinių baltymą, po to - į cukraus mišinį. Padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir, įdėję į iki 150 °C įšildytą orkaitę, kepkite apie 35 minutes. Išjunkite orkaitę, bet migdolus išimkite tik jiems sustingus.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.