Sudedamosios dalys
250 ml kiaušinių likerio
2 valg. šaukšt. rudojo stambiakristalio cukraus „Dansukker“
0,5 l baltojo vyno
2 ml malto cinamono
2 valg. šaukšt. rudojo stambiakristalio cukraus „Dansukker“
0,5 l baltojo vyno
2 ml malto cinamono
Gaminimo eiga
Puode sumaišykite kiaušinių likerį su ruduoju stambiakristaliu cukrumi ir uždengę dangčiu virinkite, kol cukrus ištirps. Supilkite vyną ir dar kartą pašildykite. Išpilstykite į 4 stiklines. Įberkite truputį cinamono. Patiekite iš karto.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.