Nerafinuotas cukranendrių cukrus

Nerafinuotas cukranendrių cukrus yra gaminamas iš atogrąžų klimate auginamų cukranendrių. Iš cukranendrių išgautos sultys yra filtruojamos ir kristalizuojamos. Nerafinuotam cukranendrių cukrui būdingas skonis ir auksinė rusva spalva atsiranda dėl cukranendrių melasos, kuri yra natūrali cukranendrių cukraus dalis. Nerafinuotu cukranendrių cukrumi gardinkite gėrimus, kokteilius, desertus, padažus, kepamą mėsą ir daržoves.

Matas ir svoris: nerafinuotas cukranendrių cukrus
100 ml = apie 90 g
1 šaukštas = 15 g
1 šaukštelis = 5 g

Patarimas:
- Iš kelių komponentų galite sukurti savo firminį padažą. Sumaišykite nerafinuotą cukranendrių cukrų, citrinų sultis, alyvuogių aliejų ir truputį spausto česnako. Skonį galite keisti pridėdami kitų prieskonių, pvz., šviežių prieskoninių žolelių, kario, cinamono, čili pipirų arba trintų imbierų.

100 ml = apytiksliai 90 g

100 g produkto maistinė vertė

Energinė vertė 1683 kJ/396 kcal
Riebalai 0 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Angliavandeniai 99 g
- iš kurių cukrų 99 g
Baltymai 0 g
Druska 0 g
Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.