Nerafinuotas cukranendrių cukrus
Nerafinuotas cukranendrių cukrus yra gaminamas iš atogrąžų klimate auginamų cukranendrių. Iš cukranendrių išgautos sultys yra filtruojamos ir kristalizuojamos. Nerafinuotam cukranendrių cukrui būdingas skonis ir auksinė rusva spalva atsiranda dėl cukranendrių melasos, kuri yra natūrali cukranendrių cukraus dalis. Nerafinuotu cukranendrių cukrumi gardinkite gėrimus, kokteilius, desertus, padažus, kepamą mėsą ir daržoves.
Matas ir svoris: nerafinuotas cukranendrių cukrus
100 ml = apie 90 g
1 šaukštas = 15 g
1 šaukštelis = 5 g
Patarimas:
- Iš kelių komponentų galite sukurti savo firminį padažą. Sumaišykite nerafinuotą cukranendrių cukrų, citrinų sultis, alyvuogių aliejų ir truputį spausto česnako. Skonį galite keisti pridėdami kitų prieskonių, pvz., šviežių prieskoninių žolelių, kario, cinamono, čili pipirų arba trintų imbierų.
100 ml = apytiksliai 90 g
100 g produkto maistinė vertė
Energinė vertė | 1683 kJ/396 kcal |
Riebalai | 0 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 99 g |
- iš kurių cukrų | 99 g |
Baltymai | 0 g |
Druska | 0 g |
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.