Auksaspalvis sirupas
Lengvo karamelės skonio sirupas, naudojamas duonos ir saldumynų tešlai ruošti, desertams, padažams gaminti, gėrimams saldinti. Sirupas turi teigiamą poveikį tešlos kilimo procesui. Kepiniai, iškepti naudojant sirupą, yra drėgnesni ir ilgiau išlieka švieži, padažai tirštesni.
Sirupas (cukraus sirupas) gaunamas maišant įvairius balto cukraus gamybos iš cukrinių runkelių ar cukranendrių gaunamus šalutinius produktus. Sirupas yra tirštas cukraus (sacharozės), vynuogių cukraus (gliukozės) ir vaisių cukraus (fruktozės) tirpalas. Įvairių cukraus rūšių derinys nesikristalizuoja, o dėl itin aukštos (apie 80 %) cukraus sudėties garantuojamas ilgas tinkamumo vartoti laikas.
Sirupas gaminamas įvairiais būdais maišant įvairius šalutinius produktus ir taip galima gauti įvairių spalvų ir skonių variacijas. Svarbiausia spalvos ir skonio atsiradimo priežastis yra nedidelis mineralinių druskų ir kitų žaliavoje natūraliai esančių medžiagų kiekis, tačiau druska gali būti ir pridedama siekiant gauti tam tikrą skonio natą. Įvairių gaminių savybės tinka konkrečioms panaudojimo sritims. Pagrindinė sirupo paskirtis yra naudojimas kepiniams, bet jis taip pat tinka naudoti gaminant saldainius, ledus ir desertus.
100 g produkto maistinė vertė
Energinė vertė | 1326 kJ/312 kcal |
Riebalai | 0 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 78 g |
- iš kurių cukrų | 78 g |
Baltymai | 0 g |
Druska | 1,0 g |

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.