Ekologiškas cukrus „Panevėžio Plius“
Ekologiškas baltasis cukrus „Panevėžio Plius“ gaminamas iš Lietuvoje ekologiškai išaugintų cukrinių runkelių. Cukriniai runkeliai yra auginami tik ekologinių ūkių sertifikuotuose laukuose, kuriuose nėra naudojamos cheminės medžiagos cukrinių runkelių tręšimui, apsaugai nuo piktžolių, ligų ir kenkėjų. Cukriniai runkeliai tręšiami tik organinėmis, natūraliomis trąšomis, kurios yra tinkamos naudoti ekologiniuose ūkiuose. Ekologiškai auginamų cukrinių runkelių apsauga nuo piktžolių yra vykdoma tik mechaniniu ir rankiniu būdu (ravėjimas). Derliaus nuėmimas vyksta tradiciniu metodu.
Kilmės šalis Lietuva. Sertifikavimo įstaigos kodas LT-EKO-001.
100 g produkto maistinė vertė
Energinė vertė | 1700 kJ/400 kcal |
Riebalai | 0 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 100 g |
- iš kurių cukrų | 100 g |
Baltymai | 0 g |
Druska | 0 g |

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.