Gabalinis cukrus
Gabalinis cukrus gaminamas trumpai palaikant cukrų garuose, o po to formuojant bei presuojant drėgną cukrų keturkampėje formelėje. Gabalinis cukrus naudojamas kavai ar arbatai saldinti. Maži cukraus gabaliukai, kurie lėtai ištirpsta.
100 g produkto maistinė vertė
Energinė vertė | 1700 kJ/400 kcal |
Riebalai | 0 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 100 g |
- iš kurių cukrų | 100 g |
Baltymai | 0 g |
Druska | 0 g |
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.