Rudasis gabalinis cukrus
Ypatingo skonio gabalinis cukranendrių cukrus.
Cukrus, gaminamas iš cukranendrių, augančių Gajanoje, prie Demeraros upės, ir salose prie Afrikos pakrantės, garsėja ypač aukšta kokybe.
Cukranendrių cukrus yra auksaspalvis rusvas ypatingo skonio cukrus.
Gabaliniu cukranendrių cukrumi dažnai pasaldinama arbata ar kava. Jis gėrimui suteikia dangišką skonį!
Pabandykite ir būsite maloniai nustebinti…
Fairtrade etiketė garantuoja, kad ši prekė gaminama ir parduodama pagal tarptautinius Fairtrade standartus. Įsigiję šią prekę gerinate darbo ir gyvenimo sąlygas smulkiesiems ūkininkams ir darbininkams besivystančiose šalyse.
100 g produkto maistinė vertė
Energinė vertė | 1680 kJ/400 kcal |
Riebalai | 0 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 99 g |
- iš kurių cukrų | 99 g |
Baltymai | 0 g |
Druska | 0 g |

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.