Tamsusis sirupas
Įvairių rūšių sirupas gaminamas įvairiais būdais maišant įvairius papildomus produktus, todėl skiriasi jų spalva ir skonis. Spalvą ir skonį pirmiausia lemia nedidelis kiekis mineralinių druskų ir kitų medžiagų, natūraliai esančių žaliavose, tačiau norint išgauti reikiamą skonį, gali tekti pridėti druskos. Kiekvienas sirupo tipas pritaikytas konkrečiai naudojimo sričiai. Sirupas ypač naudingas kaip kepimo ingredientas, tačiau taip pat naudojamas konditerijos gaminiams, ledams ir desertams gaminti.
Pavyzdžiui tamsusis sirupas yra savitesnis, aromatingesnis, sodresnio, irisą primenančio skonio. Jis puikiai tinka meduoliams ir šokoladiniam irisui gaminti, taip pat daugeliui pikantiškų patiekalų pagardinti.
100 g produkto maistinė vertė
Energinė vertė | 1318 kJ/310 kcal |
Riebalai | 0 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 77 g |
- iš kurių cukrų | 77 g |
Baltymai | <0,5 g |
Druska | 0,94 g |

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.