Abrikosiniai keksiukai

12 vienetų

Įvertinimas (0 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

1 skardinė abrikosų (425 g)
3 kiaušiniai
75 ml rapsų aliejaus
150 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
425 ml miltų
75 ml bulvių krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
250 ml pieno

Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių

Gaminimo eiga

Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus į atskirus dubenėlius. Suplakite trynius ir rapsų aliejų, berkite miltų, krakmolo, kepimo miltelių ir druskos mišinį, pilkite pieną. Galiausiai sukrėskite iki standumo išplaktus kiaušinių baltymus. Gautą masę sukrėskite į 12 popierinių formelių ar riebalais pateptų specialių keksiukų indelių. Ant kiekvieno keksiuko viršaus apvalia puse į viršų uždėkite po abrikoso puselę. Kepkite iki 175 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje (arba iki 150 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje su ventiliatoriumi) apie 20 min. Iškepusius keksiukus pabarstykite cukraus milteliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.