Sudedamosios dalys
1 skardinė abrikosų (425 g)
3 kiaušiniai
75 ml rapsų aliejaus
150 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
425 ml miltų
75 ml bulvių krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
250 ml pieno
Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus į atskirus dubenėlius. Suplakite trynius ir rapsų aliejų, berkite miltų, krakmolo, kepimo miltelių ir druskos mišinį, pilkite pieną. Galiausiai sukrėskite iki standumo išplaktus kiaušinių baltymus. Gautą masę sukrėskite į 12 popierinių formelių ar riebalais pateptų specialių keksiukų indelių. Ant kiekvieno keksiuko viršaus apvalia puse į viršų uždėkite po abrikoso puselę. Kepkite iki 175 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje (arba iki 150 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje su ventiliatoriumi) apie 20 min. Iškepusius keksiukus pabarstykite cukraus milteliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.