Abrikosiniai keksiukai

12 vienetų

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

1 skardinė abrikosų (425 g)
3 kiaušiniai
75 ml rapsų aliejaus
150 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
425 ml miltų
75 ml bulvių krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
250 ml pieno

Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių

Gaminimo eiga

Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus į atskirus dubenėlius. Suplakite trynius ir rapsų aliejų, berkite miltų, krakmolo, kepimo miltelių ir druskos mišinį, pilkite pieną. Galiausiai sukrėskite iki standumo išplaktus kiaušinių baltymus. Gautą masę sukrėskite į 12 popierinių formelių ar riebalais pateptų specialių keksiukų indelių. Ant kiekvieno keksiuko viršaus apvalia puse į viršų uždėkite po abrikoso puselę. Kepkite iki 175 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje (arba iki 150 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje su ventiliatoriumi) apie 20 min. Iškepusius keksiukus pabarstykite cukraus milteliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.