Sudedamosios dalys
300 g agrastų
300 g kivių
300 g žaliųjų vynuogių
50 ml vandens
50 ml žaliųjų citrinų sulčių
600 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
Gaminimo eiga
Agrastus nuplaukite, nuskabykite kotelius ir ūselius. Kivius ir bananus nulupkite ir supjaustykite. Nuplautas vynuoges supjaustykite puselėmis, pašalinkite sėklas.
Visus vaisius sudėkite į prikaistuvį, supilkite vandenį ir citrinų sultis ir virkite ant lėtos ugnies 10 minučių. Suberkite cukrų uogienėms ir virkite dar 6–8 minutes.
Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.