Sudedamosios dalys
Aguonų pyragas
125 g sviesto (kambario temperatūros)
200 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 a. šaukštelis vanilinio cukraus
3 kiaušiniai
210 g miltų
1,5 a. šaukštelis kepimo miltelių
3 v. šaukštai aguonų
100 ml grietinės
1/2 citrinos sultys
Glajus
120 g „Dansukker“ cukraus miltelių
1/2 citrinos sultys
Papuošimui
1 citrinos žievelė
Šviežių mėlynių
Gaminimo eiga
Dubenyje iki purumo išplakite sviestą, cukrų ir vanilinį cukrų. Po vieną įplakite kiaušinius. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir aguonas. Atsargiai įmaišykite į sviesto mišinį. Įmaišykite grietinę ir citrinos sultis. Supilkite mišinį į riebalais išteptą ir miltais lengvai pabarstytą 2 l talpos kepimo indą. Kepkite apatinėje orkaitės dalyje maždaug 50–60 minučių iki 175° C Įkaitintoje orkaitėje. Mediniu iešmeliu patikrinkite, ar iškepė. Palikite atvėsti.
Cukraus miltelius sumaišykite su citrina. Glajumi ištepkite pyragą. Papuoškite smulkiai tarkuotomis citrinų žievelėmis ir šviežiomis mėlynėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.