Sudedamosios dalys
2 agurkai
2 geltonieji svogūnai
1 raudonoji paprika
1 rūgštus obuolys
1 l vandens
Nuovirui
150 ml vandens
75 ml 24% gryno acto arba 150 ml 12% acto spirito
400 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 valgomasis šaukštas druskos
1 valgomasis šaukštas geltonųjų garstyčių grūdelių
Gaminimo eiga
Nulupkite svogūną. Kitas daržoves ir obuolį nuplaukite. Išimkite iš obuolio ir paprikų sėklas. Viską supjaustykite mažais kubeliais.
Supjaustytus svogūnus ir papriką sudėkite į puodą. Užvirkite vandenį ir užpilkite jį ant svogūnų ir paprikos mišinio. Leiskite pastovėti 10 minučių. Po to vandenį išpilkite.
Sudėkite visus nuovirui skirtus ingredientus, gerai išmaišykite ir užvirkite. Sudėkite supjaustytą obuolį ir daržovių kubelius ir virkite neuždengtame puode 10 minučių.
Supilstykite į šiltus, gerai išvalytus stiklainius.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.