Amerikietiškos bandelės

(12-18 vnt.)

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

25 g mielių saldžiai tešlai
50 g ištirpinto arba skysto margarino
250 ml drungno pieno
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 valgomasis šaukštas smulkaus cukraus
700-800 g kvietinių miltų

Gaminimo eiga

Bandelės aptepamos ištirpintu arba skystu margarinu.

Sudėkite mieles į indą ir ištrinkite. Supilkite pieną, margariną, suberkite druską bei cukrų ir maišykite, kol ištirps mielės.

Maišydami po truputį berkite miltus, kol tešla atšoks nuo indo kraštų. Išverskite tešlą ant miltais pabarstyto stalo, iškočiokite ir suformuokite 25x50 cm dydžio stačiakampį lakštą. Padalykite jį išilgai į 5 juostas.

Aptepkite juostas margarinu, sudėkite vieną ant kitos ir supjaustykite 3-4 cm ilgio gabalėliais. Sudėkite juos ant šono į riebalais išteptas kepimo formeles arba į karališkiesiems pyragaičiams kepti skirtą skardą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite maždaug 30 min. kilti.

Nustatykite 250° temperatūrą ir maždaug 10 min. kepkite apatinėje orkaitės dalyje. Leiskite atvėsti ant grotelių. Patiekite, pvz., su kukurūzų sriuba.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.