Sudedamosios dalys
100 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
100 ml vandens
2 valg. šaukšt. šviežių smulkiai trintų imbierų
400 ml ananasų sulčių
200 ml apelsinų sulčių
80 ml šviesiojo romo
Gaminimo eiga
Puode sumaišykite rudąjį cukrų su vandeniu ir uždengę dangčiu virinkite, kol cukrus ištirps. Nuimkite puodą nuo kaitvietės ir sudėkite imbierus. Palikite, kad pritrauktų maždaug 15 minučių. Supilkite abejas sultis ir pašildykite, bet neužvirkite. Į keturias stiklines išpilstykite romą. Nukoškite gėrimą ir supilkite į stiklines.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.