Sudedamosios dalys
Pagrindas
150 g sviesto
75 ml „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
250 ml pasirinktos rūšies miltų
150 ml avižinių miltų
1 žiupsnelis druskos
Ananasų įdaras
1 kiaušinis
200 ml grietinės
50 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
5 g vanilinio cukraus
1 skardinė konservuotų ananasų (380 g)
Patiekimui reikės
„Dansukker“ cukraus miltelių
plakamosios grietinėlės
Gaminimo eiga
Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C.
Ištirpintą sviestą dubenyje sumaišykite su cukranendrių cukrumi, abiejų rūšių miltais ir druska. Maišykite, kol neliks gumulėlių, tada palikite atvėsti. Maždaug 22 cm skersmens kepimo indą ištepkite riebalais. Miltuotais pirštais tešlą įspauskite į kepimo indą.
Dubenyje iki lygios masės sumaišykite kiaušinius, grietinę, cukranendrių cukrų ir vanilinį cukrų. Konservuotų ananasų gabalėlius sutraiškykite ir tolygiai paskirstykite ant pagrindo formoje.
Kepkite apatinėje orkaitės dalyje 25–30 minučių. Pabarstykite cukraus milteliais, papuoškite plakta grietinėle.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.