Ananasų pyragas

Gardus ir neįtikėtinai lengvai paruošiamas ananasų pyragas. Avižiniai miltai pagrindui suteikia malonaus traškumo. Ananasų pyragas puikiai dera su plakta grietinėle.

8 porcijos

PT55M

1 valanda

Įvertinimas (1 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Pagrindas
150 g sviesto
75 ml „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
250 ml pasirinktos rūšies miltų
150 ml avižinių miltų
1 žiupsnelis druskos

Ananasų įdaras
1 kiaušinis
200 ml grietinės
50 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
5 g vanilinio cukraus
1 skardinė konservuotų ananasų (380 g)

Patiekimui reikės
„Dansukker“ cukraus miltelių
plakamosios grietinėlės

Gaminimo eiga

Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C.

Ištirpintą sviestą dubenyje sumaišykite su cukranendrių cukrumi, abiejų rūšių miltais ir druska. Maišykite, kol neliks gumulėlių, tada palikite atvėsti. Maždaug 22 cm skersmens kepimo indą ištepkite riebalais. Miltuotais pirštais tešlą įspauskite į kepimo indą.

Dubenyje iki lygios masės sumaišykite kiaušinius, grietinę, cukranendrių cukrų ir vanilinį cukrų. Konservuotų ananasų gabalėlius sutraiškykite ir tolygiai paskirstykite ant pagrindo formoje.

Kepkite apatinėje orkaitės dalyje 25–30 minučių. Pabarstykite cukraus milteliais, papuoškite plakta grietinėle.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.