Anyžių sėklų irisai

apie 40 vienetų

Įvertinimas (21 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

200 ml plakamosios grietinėlės
2 šaukštai nesmulkintų anyžių sėklų
200 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
200 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus DEMERARA

Gaminimo eiga

Grietinėlę ir anyžių sėklas supilkite į prikaistuvį, uždenkite ir virinkite 10 minučių. Išsijokite anyžių sėklas. Supilkite šviesųjį cukraus sirupą ir cukranendrių cukrų, pakaitinkite maždaug 20 minučių, patikrinkite mišinio tirštumą (pilną šaukštą mišinio įdėkite į šalto vandens stiklinę) arba išmatuokite temperatūrą (120–125 °C). Supilkite į maždaug 12 cm pločio ir 20 cm ilgio formą. Palikite sustingti. Supjaustykite gabalėliais ir suvyniokite į popierių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.