Sudedamosios dalys
1 kg apelsinų
50 ml šviežio tarkuoto imbiero
1 kg „Dansukker“ cukraus uogienėms
Gaminimo eiga
Kruopščiai nuplaukite apelsinus. Nulupkite žieveles ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Perpjaukite apelsinus pusiau ir išspauskite sultis. Pamatuokite, kiek išspaudėte sulčių, įpilkite vandens, kad iš viso būtų 800 ml skysčio. Sumaišykite sultis su supjaustytomis žievelių juostelėmis, tarkuotu imbieru ir supilkite į puodą. Uždengę kaitinkite 5 minutes. Suberkite cukrų uogienėms ir virkite 3 minutes. Nuolat maišykite. Nugriebkite putas. Marmeladą supilkite į šiltus, sterilizuotus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.