Sudedamosios dalys
1 kg apelsinų
1 žaliosios citrinos juostelėmis pjaustyta žievelė ir sultys
75 g baltojo tarkuoto šokolado
4 šaukštai brendžio
500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
2 šaukštai smulkiai kapotų lazdyno riešutų
Gaminimo eiga
Kruopščiai nuplaukite apelsinus. Nulupkite apelsinų žievelę ir baltąją vaisių odelę. Supjaustytus apelsinus, žaliosios citrinos juostelėmis pjaustytą žievelę ir sultis supilkite į puodą, išmaišykite ir uždengę kaitinkite 10 minučių. Įmaišykite šokoladą, cukrų uogienėms, brendį ir virkite 3 minutes. Nuolat maišykite. Suberkite smulkiai kapotus lazdyno riešutus, išmaišykite. Nugriebkite putas. Marmeladą supilkite į šiltus, sterilizuotus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.