Sudedamosios dalys
4 dideli apelsinai
300 ml vandens
60 g „Dansukker” cukraus miltelių
30 g vanilinio cukraus
150 ml išplaktos grietinėlės
4 meduoliai
15 ml „Dansukker” auksaspalvio sirupo
Gaminimo eiga
Į prikaistuvį įpilkite vandenį, suberkite cukraus miltelius, vanilinį cukrų ir užkaitinkite iki virimo. Sudėkite nuluptus ir supjaustytus apelsinus ir nukelkite prikaistuvį nuo ugnies. Uždenkite dangčiu ir palikite atvėsti. Atvėsusias apelsino dalis sudėkite į taures arba ant mažų lėkštelių ir papuoškite plakta grietinėle. Pabarstykite sutrupintais meduoliais, pašlakstykite auksaspalviu sirupu ir patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.