Sudedamosios dalys
400 ml kvietinių miltų
200 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
2 valgomieji šaukštai likerio „Cointreau“ arba „Grand Marnier“
susmulkinta apelsino žievelė
2 valgomieji šaukštai sviesto ar margarino
2 kiaušiniai
200 g luptų migdolų
Gaminimo eiga
Visas sausas sudedamąsias dalis sudėkite į dubenį. Įmaišykite likerį, apelsino žievelę, riebalus ir kiaušinius, išminkykite tešlą. Įdėkite migdolus. Tešlą sudėkite į plastiko maišelį ir padėkite į šaldytuvą mažiausia 30-čiai minučių.
Tešlą padalykite į dvi dalis, suformuokite maždaug 3 cm skersmens volelius ir padėkite ant miltais pabarstytos skardos. Uždenkite kepimo popieriumi. Kepkite 175 °C orkaitėje apie 12 minučių. Tada supjaustykite maždaug pusantro centimetro pločio gabaliukais. Vėl padėkite ant skardos ir uždenkite kepimo popieriumi. Kepkite dar maždaug 10 minučių. Palikite atvėsti ant grotelių. Laikykite sausoje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.