Sudedamosios dalys
200 g išlukštentų krevečių
250 g makaronų
Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - makaronų virimu
Prieskoniai
2 šaukšteliai smulkinto česnako
1 šaukštas smulkinto imbiero
2 šaukšteliai kario
2-3 šaukštai sojos padažo
2-3 šaukšteliai „Dansukker“ cukranendrių cukraus
Daržovės
1 griežinėliais pjaustytas poras
1 didelė sutarkuota morka
200 g skaldytų saldžiųjų žirnių
200 g pupelių daigų
4 šaukštai augalinio aliejaus kepimui
Gaminimo eiga
Pasūdykite vandenį, įpilkite aliejų ir išvirkite makaronus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką, imbierą ir karį ir pakepkite 1 minutę. Maišydami sudėkite svogūnus ir pakepkite ant karštos ugnies.
Sudėkite virtus makaronus, tarkuotą morką, sojos padažą ir cukranendrių cukrų. Maišydami kepkite 2-3 minutes. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens, kad makaronai neprisviltų. Suberkite krevetes bei saldžiuosius žirnius ir pakepkite dar 2 minutes. Pagardinkite sojos padažu ir cukranendrių cukrumi. Prieš patiekdami, užberkite pupelių daigų.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.