Sudedamosios dalys
200 g išlukštentų krevečių
250 g makaronų
Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - makaronų virimu
Prieskoniai
2 šaukšteliai smulkinto česnako
1 šaukštas smulkinto imbiero
2 šaukšteliai kario
2-3 šaukštai sojos padažo
2-3 šaukšteliai „Dansukker“ cukranendrių cukraus
Daržovės
1 griežinėliais pjaustytas poras
1 didelė sutarkuota morka
200 g skaldytų saldžiųjų žirnių
200 g pupelių daigų
4 šaukštai augalinio aliejaus kepimui
Gaminimo eiga
Pasūdykite vandenį, įpilkite aliejų ir išvirkite makaronus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką, imbierą ir karį ir pakepkite 1 minutę. Maišydami sudėkite svogūnus ir pakepkite ant karštos ugnies.
Sudėkite virtus makaronus, tarkuotą morką, sojos padažą ir cukranendrių cukrų. Maišydami kepkite 2-3 minutes. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens, kad makaronai neprisviltų. Suberkite krevetes bei saldžiuosius žirnius ir pakepkite dar 2 minutes. Pagardinkite sojos padažu ir cukranendrių cukrumi. Prieš patiekdami, užberkite pupelių daigų.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.