Sudedamosios dalys
6 kiaušiniai
400 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
200 g smulkintų lazdynų riešutų
50 ml kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštas vanilinio cukraus
Papuošti
100 g saldainių
300 ml plaktos grietinėlės
2 šaukštai „Dansukker“ cukraus miltelių
250 g (0,5 l) šviežių aviečių
Gaminimo eiga
25 x 35 cm skardą išklokite kepimo popieriumi. Sutepkite popierių. Išplakite kiaušinius su cukrumi. Sumaišykite smulkintus riešutus, miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų ir įdėkite į kiaušinių masę. Supilkite tešlą į skardą ir kepkite orkaitės viduryje 175 °C temperatūroje apie 30 minučių. Apverskite pyragą. Pabarstykite saldainiais. Supjaustykite kubeliais. Išplakite grietinėlę su cukraus milteliais iki standžių putų. Konditeriniu švirkštu sušvirkškite putas ant kubelių. Papuoškite avietėmis. Prieš patiekiant pyragą patariama atšaldyti. Jei ne visi pyragaičiai bus patiekiami iškart, suplakite tiek grietinėlės, kiek reikia papuošti patiekiamiems pyragaičiams.
Avietes galite pakeisti kitomis uogomis ar vaisiais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.