Sudedamosios dalys
6 kiaušiniai
400 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
200 g smulkintų lazdynų riešutų
50 ml kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštas vanilinio cukraus
Papuošti
100 g saldainių
300 ml plaktos grietinėlės
2 šaukštai „Dansukker“ cukraus miltelių
250 g (0,5 l) šviežių aviečių
Gaminimo eiga
25 x 35 cm skardą išklokite kepimo popieriumi. Sutepkite popierių. Išplakite kiaušinius su cukrumi. Sumaišykite smulkintus riešutus, miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų ir įdėkite į kiaušinių masę. Supilkite tešlą į skardą ir kepkite orkaitės viduryje 175 °C temperatūroje apie 30 minučių. Apverskite pyragą. Pabarstykite saldainiais. Supjaustykite kubeliais. Išplakite grietinėlę su cukraus milteliais iki standžių putų. Konditeriniu švirkštu sušvirkškite putas ant kubelių. Papuoškite avietėmis. Prieš patiekiant pyragą patariama atšaldyti. Jei ne visi pyragaičiai bus patiekiami iškart, suplakite tiek grietinėlės, kiek reikia papuošti patiekiamiems pyragaičiams.
Avietes galite pakeisti kitomis uogomis ar vaisiais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.