Aviečių pyrago šerbetas

Ar yra kas gardžiau už šerbetą karštą vasaros dieną? Išbandykite netikėtą skonį – aviečių pyrago šerbetą! Nepaprastai gardu!

maždaug 6 porcijos

PT55M

1 valanda + 5 valandos šaldiklyje

Įvertinimas (29 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Skandinaviškas vaisinis trupininis pyragas
50 g sviesto (kambario temperatūros)
25 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
45 g miltų
40 g avižinių dribsnių
Druskos dribsnių

Aviečių šerbetas
400 g aviečių (apie 200 g tyrės)
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
4 kiaušinių tryniai
50 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
200 ml pieno
150 ml plakamosios grietinėlės
140 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo

Gaminimo eiga

Orkaitę įkaitinkite iki 150 °C temperatūros.

Visus trupininei tešlai skirtus produktus sumaišykite ir paskirstykite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 20 minučių.

Paruoškite šerbetą. Avietes nuplaukite ir užvirkite su sirupu. Nukoškite per tankų sietelį, kad tyrė būtų skaidri. Padėkite į šalį.

Dubenyje išplakite kiaušinių trynius ir cukrų. Prikaistuvyje užvirinkite pieną, grietinėlę ir šviesųjį sirupą. Į karšto pieno mišinį įplakite kiaušinių plakinį. Supilkite aviečių tyrę. Perkoškite per smulkų sietelį. Palikite atvėsti.

Mišinį išsukite ledų gamybos aparate arba dėkite į šaldytuvą ne mažiau nei 5 valandoms (ir retkarčiais permaišykite). Kai šerbetas bus beveik užšalęs, sumaišykite jį su trupinine tešla.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.