Aviečių uogienė

Aviečių uogienei išsivirti pakaks aviečių, cukraus ir vos pusvalandžio jūsų laiko. Ja mėgautis galite visą vasarą... o gal ir visus metus?

2 stiklainiukai

PT25M

25 min.

Įvertinimas (102 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

1 kg aviečių
0,5 kg „Dansukker“ cukraus uogienėms

Gaminimo eiga

Nuplaukite ir perrinkite avietes. Sudėkite į prikaistuvį, suberkite cukrų uogienėms ir sumaišykite. Pavirkite 3–4 minutes.

Nugraibykite putas nuo uogienės. Išpilstykite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite ir laikykite vėsioje vietoje. Vietoj aviečių galite rinktis ir kitas uogas ar vaisius.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.