Sudedamosios dalys
200 ml aviečių uogienės (žr. tradicinės uogienės receptą)
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 citrinos sultys
100 ml vandens
100 ml spanguolių sulčių
Ledukų
Vaisinio arba paprasto sodos vandens (užpylimui)
Žaliosios citrinos griežinėlių
Gaminimo eiga
Visus produktus sudėkite į ąsotį ir gerai išmaišykite.
Į keturias stiklines gausiai pridėkite ledukų ir užpilkite uogienės kokteiliu.
Ant viršaus užpilkite vaisinio arba paprasto sodos vandens.
Papuoškite žaliosios citrinos griežinėliais.
Patarimas
Norite alkoholinio kokteilio? Į kiekvieną stiklinę įpilkite po 40 ml degtinės.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.