Sudedamosios dalys
Biskvitui
3 kiaušiniai
150 g „Dansukker“ cukraus
120 g kvietinių miltų
10 g vanilinio cukraus
3 g kepimo miltelių
30 ml virinto vandens
Įdarui
500 ml grietinėlės
150 g aviečių
400 g baltojo šokolado
30 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Papuošti
300 ml grietinėlės
Uogų
Mėtų lapelių
Gaminimo eiga
Išsukite kiaušinius su cukrumi iki purios masės. Sumaišykite miltus, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius bei atsargiai įmaišykite į kiaušinių masę kartu su vandeniu. Kepkite orkaitėje, įkaitinę iki 250 °C temperatūros, maždaug 5 minutes. Išverskite ant cukrumi apibarstyto kepimo popieriaus lapo. Supjaustykite biskvitą juostelėmis, suvyniokite jas į ritinėlius ir sudėkite į indą arba ant padėklo. Pyragaitį apjuoskite juostele, kad laikytųsi.
Į dubenį supilkite grietinėlę, avietes bei šviesųjį sirupą ir užvirinkite. Šokoladą sulaužykite mažais gabalėliais ir sudėkite į karštą grietinėlės masę. Maišykite, kol šokoladas ištirps. Laikykite masę šaldytuve, kol atvės. Plakite elektriniu plaktuvu, kol susiformuos tiršti putėsiai. Putėsiais aptepkite biskvito ritinėlius. Išplakite grietinėlę iki standžių putų. Šaukštu arba konditeriniu švirkštu puoškite grietinėle pyragaičių viršų. Papuoškite savo pasirinktomis uogomis ir mėtų lapeliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.