Sudedamosios dalys
75 g aviečių sirupo (maždaug 75 ml)
140 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
4 kiaušinių baltymai (maždaug 100 g)
100 g „Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 100 °C temperatūros (kaitinimą įjunkite iš viršaus ir apačios).
Maišydami virkite avietes, kol suskystės, tada perkoškite per smulkų sietelį. 75 g aviečių prikaistuvyje 3 minutes pavirkite su 50 g cukraus „Panevėžio Plius“. Aviečių tyrę padėkite į šaldytuvą.
Kiaušinį plakite, kol suputos. Tada suberkite likusį cukrų „Panevėžio Plius“. Plakite toliau iki standumo. Įmaišykite cukraus miltelius. Morengų masę apšlakstykite aviečių tyre.
Masę sukrėskite į konditerinį maišelį su antgaliu. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos suformuokite morengus. Kepkite apie 50 minučių. Išjunkite orkaitę ir joje palikite morengus.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.