Avietiniai zefyriukai

Avietiniai zefyriukai. Puikūs naminiai zefyriukai su avietėmis. Galite valgyti šaltus arba apkeptus ant ugnies.

PT25M

30 min. + 1 val. sustingti

Įvertinimas (9 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Zefyriukų masė
150 g aviečių tyrės (apie 250 g aviečių)
140 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
150 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
6 lapeliai želatinos

Pabarstyti
20 g „Dansukker“ cukraus miltelių
16 g kukurūzų miltų

Gaminimo eiga

Avietes pavirkite, kol suskystės, tada perkoškite per sietelį. Prikaistuvyje pusę aviečių tyrės (75 g) sumaišykite cukrumi ir šviesiuoju sirupu. Įkaitinkite iki 110 °C temperatūros. Likusią tyrę (75 g) supilkite į dubenėlį ir atidėkite į šalį.

Želatinos lapelius 5 minutes pamirkykite šaltame vandenyje.

Karštą tyrę supilkite į dubenėlyje esančią šaltą. Nuspaudę vandenį, sudėkite želatinos lapelius ir maišykite apie 10 minučių, kol masė taps rausva ir puri.

Cukraus miltelius sumaišykite su kukurūzų miltais. Mišiniu pabarstykite skardą, išklotą kepimo popieriumi. Į skardą supilkite zefyriukų masę ir pabarstykite cukraus milteliais.

Palikite sustingti per naktį. Zefyriukų masę supjaustykite kvadratėliais.

Po kelis sudėkite į plastikinį maišelį su likusiais cukraus milteliais ir papurtykite. Nukratykite cukraus miltelių perteklių. Zefyriukus laikykite sandariuose maišeliuose.

Patarimas! Norite kitokios formos zefyriukų? Masę supilkite į konditerinį maišelį ir antgaliu suformuokite apskritus zefyriukus.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.