Sudedamosios dalys
700 ml sauso baltojo vyno
120 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 džiovinto imbiero gabaliukai
2 džiovintos karčiojo apelsino žievelės
1 cinamono lazdelė
100 ml džino (galima nepilti arba pilti kito gėrimo)
Gaminimo eiga
Sumaišykite vyną, cukrų „Panevėžio Plius“, imbiero ir apelsino gabaliukus, cinamono lazdelę ir pavirkite ant mažos ugnies 5 min. Įmaišykite džiną ir patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.