Sudedamosios dalys
Baltojo šokolado ledai
4 kiaušinių tryniai
40 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
3 g vanilinio cukraus
200 ml pieno
150 ml plakamosios grietinėlės
140 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
150 g baltojo šokolado
Aviečių šerbetas
210 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
150 ml vandens
300 g aviečių
1 kiaušinio baltymas
Papuošimas
skrudintų pistacijų
šviežių aviečių
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite kiaušinių trynius, cukrų ir vanilinį cukrų. Prikaistuvyje užvirinkite pieną, grietinėlę ir šviesųjį sirupą. Į šiltą pieno mišinį plakdami įmaišykite kiaušinių masę. Perkoškite per smulkų sietelį. Palikite visiškai atvėsti.
Baltąjį šokoladą sukapokite ir įmaišykite į ledų masę. Tada ją sudėkite į ledų gaminimo aparatą. Jeigu aparato neturite, masę sudėkite į stačiakampę silikoninę formą, išklotą maistine plėvele. Šaldykite ne trumpiau kaip 3 valandas, vis išimdami permaišyti.
Paruoškite aviečių šerbetą. Prikaistuvyje užvirkite cukrų, sirupą, vandenį ir avietes. Pakaitinkite 5 minutes. Jeigu norite, kad šerbete neliktų sėklyčių, masę nuspauskite per sietelį. Palikite visiškai atvėsti.
Iki standumo išplaktus baltymus įmaišykite į aviečių sirupą. Šerbetą išsukite ledų gamybos aparate. Jeigu aparato neturite, šerbeto masę pilkite tiesiai ant sušaldytų baltojo šokolado ledų. Šerbetą pašaldykite apie 4 valandas, kelis kartus švelniai permaišydami.
Ledus iš formos išimkite likus maždaug 10 minučių iki patiekimo. Sudėkite į dailų indą. Pabarstykite smulkintomis pistacijomis ir šviežiomis avietėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.