Bandelės pusryčiams

20 vienetų

Įvertinimas (37 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

500 ml vandens
2 valg. šaukšt. bulvių krakmolo
50 g mielių
100 ml avižų sėlenų
3 valg. šaukšt. „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 arbat. šaukšt. druskos
apie 1 litrą daug glitimo turinčių kvietinių miltų
bulvių krakmolo bandelėms apvolioti

Gaminimo eiga

Sumaišykite vandenį ir bulvių krakmolą puode, tada užvirinkite. Palikite atvėsti iki 37 °C. Sutrupinkite mieles inde ir supilkite ant jų atvėsintą skystį. Maišykite, kol mielės ištirps. Pridėkite avižų sėlenas, šviesųjį sirupą ir druską. Įmaišykite tiek miltų, kad tešla atšoktų nuo indo kraštų. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 30 minučių. Išimkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir išminkykite. Suformuokite iš tešlos ritinėlį ir padalykite į 20 vienodo dydžio gabaliukų. Gabaliukus iš vienos pusės apvoliokite bulvių krakmole ir padėkite ant kepimo popieriaus apvoliota puse į viršų. Palikite kilti 30 minučių. Bandeles kepkite 225 °C orkaitėje apie 15 minučių. Palikite atvėsti ant grotelių be rankšluosčio.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.