Bandelės su šafranu

32 bandelės

PT1H

2 valandos

Įvertinimas (0 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Bandelės
1 g šafrano arba 2 šaukšteliai ciberžolių
1 šaukštas „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
50 g mielių
500 ml pieno
150 g kambario temperatūros sviesto
140 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 šaukštelis druskos
apie 800 g miltų

Įdaras
150 g migdolų pastos
100 g kambario temperatūros sviesto
1 šaukštelis vanilinio cukraus
50 g baltojo šokolado

Gaminimo eiga

Sumaišykite šafraną arba ciberžolę su 1 šaukštu cukraus ir pašildykite pieną iki 37 °C.

Suberkite mieles į dubenį ir supilkite pieną.

Įmaišykite sviestą, šafraną/ciberžolę, šviesųjį cukraus sirupą ir druską. Suberkite beveik visus miltus ir užminkykite vientisą tešlą.

Palikite tešlą kilti, kol beveik padvigubės (apie 40 min.).

Kol tešla kyla, paruoškite įdarą. Sutarkuokite migdolų pastą ir sumaišykite su sviestu, vaniliniu cukrumi ir smulkintu šokoladu.

Tešlą padalykite į keturias dalis ir iš kiekvienos dalies ant miltais pabarstytos kepimo skardos suformuokite maždaug 0,5 cm storio stačiakampį. Stačiakampius padalykite į aštuonis trikampius.

Ant plačiausios trikampio dalies uždėkite šaukštą įdaro ir suvyniokite nuo plačiosios dalies iki galiuko. Bandeles galiuku žemyn sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Uždenkite šluoste ir palikite kilti apie 40 min. Kepkite iki 225 °C  temperatūros įkaitintoje orkaitėje ant vidurinės orkaitės lentynėlės 7–8 min.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.