Sudedamosios dalys
50 ml drungno vandens
2 valgomųjų šaukštų „Dansukker“ cukraus
2 arbatinių šaukštelių druskos
3 spaustų česnakų skiltelių
1200 ml kvietinių miltų
Aptepti
česnakų skonio kepimo aliejaus
Gaminimo eiga
Susmulkinkite mieles inde. Įpilkite vandenį ir maišykite, kol mielės ištirps. Sudėkite cukrų, druską ir česnakus. Tada po truputį įmaišykite miltus, kol tešla atšoks nuo indo kraštų. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 15 minučių. Išpilkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir išminkykite. Tešlą padalykite į gabaliukus ir suformuokite pailgas bandeles. Sudėkite jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Palikite kilti 30 minučių. Ištepkite kepimo aliejumi. Kepkite orkaitės viduryje 225 °C temperatūroje apie 15 minučių. Atvėsinkite ant grotelių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.