Sudedamosios dalys
125 g migdolų
190 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
100 g minkšto sviesto
2 kiaušiniai
225 g miltų
10 g kepimo miltelių
Papuošimas
„Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros. Įjunkite kaitinimą iš viršaus ir apačios.
Migdolus sukapokite ir atidėkite į šalį. Sviestą su ruduoju drėgnuoju cukrumi „Farinas“ išplakite iki purumo. Po vieną įmuškite kiaušinius. Dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. Atsargiai įmaišykite į sviesto masę. Suberkite kapotus migdolus.
Padalykite tešlą į keturias dalis ir iškočiokite į pailgas formas. Jas sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir lengvai suplokite. Sausainius kepkite ant vidurinės orkaitės lentynos maždaug 15 minučių.
Išjunkite orkaitę. Kepinius įstrižai supjaustykite gabalėliais. Gabalėlius atskirkite. Vėl sudėkite į skardą ir palikite orkaitėje džiūti kelias valandas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.