Sudedamosios dalys
300 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
250 g minkšto sviesto
3 kiaušiniai
270 g miltų
6 g kepimo miltelių
1/2 citrinos žievelė
Sviesto ir džiūvėsėlių kepimo indui ištepti
Glajus
180 g „Dansukker“ cukraus miltelių
15 ml citrinų sulčių
15 ml koncentruoto uogų arba vaisių sirupo
Papuošti
Valgomais gėlių žiedais arba uogomis
Gaminimo eiga
1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros.
2. Dubenyje išmaišykite nerafinuotą cukranendrių cukrų ir sviestą, kol masė taps lengva ir puri. Toliau maišydami po vieną įmuškite kiaušinius.
3. Dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. Atsargiai įmaišykite į sviesto ir cukraus masę. Suberkite sutarkuotas citrinų žieveles.
4. 1,5 l tūrio kepimo indą ištepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Tešlą supilkite į indą ir kepkite apatinėje orkaitės dalyje maždaug 40 minučių.
5. Išimkite pyragą iš orkaitės ir palikite pravėsti kelioms minutėms. Išimkite pyragą iš kepimo indo ir palikite pyragą atvėsti, uždengdami švaria šluoste.
6. Dubenyje sumaišykite glajui skirtus produktus. Paskirstykite glajų ant pyrago. Papuoškite valgomais gėlių žiedais arba uogomis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.