Sudedamosios dalys
120 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
270 g miltų
10 g kepimo miltelių
5 g vanilinio cukraus
2 kiaušiniai
150 ml pieno
1 žiupsnelis druskos
Kepimui
sviesto
Cukraus mišinys
„Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“ + cinamono
„Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“ + kardamono
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite cukrų, miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite pieną. Galiausiai įberkite druskos. Plakite, kol neliks gumulėlių.
Blynelių tešlą supilkite į patogų pilti dubenį su dangteliu. Nepamirškite į iškylą pasiimti ir dėžutės su cukraus mišiniu. Metas pradėti iškylą.
Įjunkite nešiojamąją viryklę, įkaitinkite keptuvę. Blynelius kepkite porcijomis. Kol šilti, sudėkite į dėžutę su cukraus mišiniu ir pakratykite.
Blynelius galite išsikepti ir namuose. Dar karštus pavoliokite cukruje arba patiekite su uogiene ir plakta grietinėle.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.