Blynų tortas su bananų įdaru

4 porcijos

PT40M

45 minučių

Įvertinimas (34 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

300 ml plaktos grietinėlės
3 kiaušiniai, atskirkite baltymus ir trynius
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
1/4 žiupsnelio druskos

1 įdarui
200 g lazdynų riešutų
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
100 ml grietinėlės

2 įdarui
300 ml plaktos grietinėlės
200 ml varškės
100 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2–3 bananai

Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių
braškių

sviestas arba margarinas kepimui

Gaminimo eiga

Atskirai suplakite grietinėlę ir kiaušinių baltymus. Supilkite į grietinėlę trynius. Sumaišykite miltus, druską, vanilinį cukrų ir įdėkite į grietinėlę. Supilkite kiaušinių baltymus.

Smulkiai sumalkite ar sugrūskite riešutus. Sumaišykite riešutus, cukraus miltelius ir grietinėlę iki vientisos masės.

Įdarui skirtą grietinėlę su cukraus milteliais suplakite į tirštas putas. Įmaišykite varškę.

Iškepkite blynus suteptoje keptuvėje. Palikite truputį atvėsti. Supjaustykite bananus. Pirma patepkite blynus riešutų įdaru, tada sudėkite bananų griežinėlius, paskiau dėkite grietinėlės įdarą. Dėkite blynus vieną ant kito. Ant viršutinio blyno įdaro nedėkite. Tortą pabarstykite cukraus milteliais ir papuoškite braškėmis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.